Priklausomų asmenų artimuosius kviečiame registruotis į psichoedukacinę – patyriminę grupę „AŠ ESU“. Grupės programa kurta, tobulinta ir mūsų bendruomenėje įgyvendinama jau daugiau nei 10 metų. Įvyks 8 susitikimai, kurių metu liesime aktualius ir jautrius klausimus:

  • kaip teisingai padėti priklausomybės liga sergančiam žmogui? kaip stiprinti jo motyvaciją kreiptis pagalbos? kaip palaikyti sveikimo proceso metu?
  • kaip susidūrus su artimo priklausomybe pasirūpinti savimi? kaip puoselėti asmeninę gerovę nepriklausomai nuo sergančio asmens pasirinkimų?

Kur? Susitikimai vyks bendruomenės „Aš esu“ namuose, Šv. Stepono 37, Vilniuje.

Kada? Renkamos dvi grupės. Susitikimai vyks kartą per savaitę. Susitikimo trukmė – 2 valandos. Vienos grupės susitikimai vyks trečiadieniais, kitos – ketvirtadieniais. Susitikimo pradžia 18 val. Trečiadienių grupės pirmasis susitikimas įvyks vasario 7 d., ketvirtadienių grupė darbą pradės vasario 8 d.. Grupes ves klinikinė psichologė dr. Justina Kymantienė ir sveikatos psichologė Diana Ramanauskienė.

Kaina? Grupės susitikimo kaina 20 eurų. Užsiregistravę dalyvę kviečiami sumokėti už visą programą – 160 eurų.

Kaip užsiregistruoti? Grupė uždara. Joje dirbs tik iš anksto užsiregistravę dalyviai. Į trečiadieniais vyksiančias grupes kviečiame registruotis telefonu 8 600 48 669, į ketvirtadienių grupes – 8 672 88 054.